Alinda 14 år

Nu bor vi alltså i det här enkla huset, som är byggt av bamburör och lera. Det är ungefär 4X4 meter.

Vi har inga möbler. Vi sover på gräs som ligger direkt på marken. Nej, vi har faktiskt en madrass, som mamma hittat på soptippen. När det regnar blir det alldeles blött inne i huset och stigen fram till vårt hus blir som en bäck.

Kevin 8 år fick hjälp att återintegreras med sin mamma

Läs om hur Kevin 8 år fick hjälp av TCC. Under en period fick han bo på vårt boende Julia Farm för att sedan återförenas med sin mamma. Detta är det mål som TCC har att barnen skall återvända hem eller till släktingar.

Abela - en gripande berättelse

När Abela kom till Tumaini var hon i dåligt skick, undernärd och  med infekterade brännskador på händerna och sår efter slag på kroppen.. Man visste inte hur gammal hon var, gissningsvis i 6-årsåldern.

Amudi Abdu

Jag blev lurad in i en båt

En dag var jag i Mwanza med min vän. Han bad mig köpa vatten nere i hamnen. När jag skulle köpa vatten bad en man mig att komma på båten. Jag gick på båten och var i hans hytt en lång stund och tänkte gå tillbaka men då var dörren låst.

edison

Hur länge har du varit på Tumaini?

Jag har varit här i 2,5 år. Eftersom jag inte gått i skolan fick jag börja i specialklassen. För två veckor sedan gjorde jag examination efter klass 4, så nästa år börjar jag i klass fem i 'vanliga skolan'

 

Hur var livet innan du kom till Tumaini?

Det var mycket svårt. Vi var ett gäng som gjorde dåliga saker, och jag frågade mej själv många gånger: Vem är Edison egentligen?

Berättelsen om LaticiaLaticia kastades en tidig morgon vid 4-5 tiden ut från sitt hem för att klara sig själv. Hennes första år kantades av svårigheter, misshandel och misär. Efter tips av en grannkvinna gick hon till Tumaini Children´s Center.
Nu har hon gått ut grundskolan och via TCC:s försorg fått trygghet i ett gott fosterhem. Läs gärna hela berättelsen i medföljande PDF.